Höstkväll med David Lega 24/10

Bild David Lega

Tisdag 24 oktober kl 18-21 i Sjöängen är det dags för årets höstkväll för dig företagare och andra som är intresserade av Askersundstraktens utveckling.

Kvällen kommer bjuda på en inspirerande föreläsning med David Lega. David är en av landets främsta simmare inom para-idrotten med åtskilliga medaljer från stora mästerskap och med flera världsrekord i bagaget. Idag är David entreprenör, föreläsare och kommunalråd i Göteborg. En föreläsning med mycket glädje och humor som varas med motivation, inspiration, entreprenörskap i en ständig dialog med publiken! Under kvällen kommer det självklart även finnas tid att nätverka, äta lite mat och ta del av nyheter vad som är på gång i kommunen och för dig som företagare!

Program och hålltider:

- 18.00 Drop in, mat och mingel. Dessutom nytt för i år med en minimässa med olika aktörer som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

- 19.15 Askersunds kommun berättar om nuläget och kommande satsningar i kommunen.

- 20.00-21.00 David Lega föreläser om positivt tänkade och hur du töjer på dina egna gränser

Pris: 150kr inkl moms,mat och alkoholfri dryck. Betalning sker på plats med kort.

Anmälan: Via anmälningsformulär nedan eller via telefon 0583-81030.

Ta gärna med dig din personal och kunder på höstkvällen!

Välkommen!

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Vi vill ha en anmälan per person som kommer.

Jag vill bli prenumerant på Utvecklingscentrums elektroniska nyhetsbrev till den e-postadress jag har angett ovan *Sidansvarig: Sofia Fredriksson |

Uppdaterad: 2017-10-20