Viktig information. Klass 2 varning för stormbyar i Örebro län + strömavbrott. Uppdaterad måndag 11.05

Viktig information till allmänheten! SMHI har under fredag 4/12 gått ut med klass 2-varning för stormbyar i Örebro län under fredag eftermiddag. SMHI förutspådde "skador på byggnader med risk för kringflygande föremål. Större skador på skog och risk för störningar i trafik samt el- och teleförsörjning." Blåsten har nu bedarrat men hela helgen, i synnerhet söndag, har varit blåsig i vårt område.

På flera platser har träd blåst ned. Iakttag stor försiktighet!

Strömavbrott har drabbat flera delar av kommunen. Läs mer på Vattenfalls och E-ons webbplatser, se "Länkar".

Vid strömavbrotten har vattentillförseln påverkats på många platser. Detta är nu åtgärdat. Om problem uppstår med vattentillförsel i kommunens vattensystem, kontakta felanmälan för vatten och avlopp via 0583-102 22.

Vid farliga situationer skall SOS alarm kontaktas via 112.

För aktuell information från SMHI, se länk under "Länkar"

Uppdaterad: 2015-12-07