Dags att planera för sportlovet!

Korvgrilling

Har din förening någon aktivitet att erbjuda barn och ungdomar i Askersunds kommun under sportlovet 2017? Sportlovet infaller i år vecka 8, den 20-26 februari.

Om ni har någon aktivitet som riktar sig till barn och unga, var god fyll i blanketten nedan och skicka in till oss, så sammanställer vi ett sportlovsprogram som delas ut till alla grundskolans elever i Askersunds kommun. Programmet publiceras dessutom på kommunens hemsida. Sportlovet är ett bra tillfälle att visa upp föreningens verksamhet och rekrytera nya medlemmar.

Kom ihåg att det måste vara en ledare närvarande vid varje aktivitet! Glöm inte heller att boka kommunens hallar/anläggningar i de fall de används. Boka på 0583-81071 eller uthyrning@askersund.se innan du lämnar in uppgifter om aktiviteter.

Skicka in anmälan senast 25 januari 2017 till Askersunds kommun, ”Sportlov”, 69682 Askersund, eller via e-post till annika.restadh@askersund.se. Det går också bra att lämna in blanketten på Askersunds bibliotek i Sjöängen, Drottning Kristinas väg 2 eller i kommunens växel, Stöökagatan 8.

Vill din förening visa upp sin verksamhet i fritidsgården Hörnan i Sjöängen i Askersund? Kontakta Marie Hjalmarsson eller Anton Tannerstad för planering. Kontakt: marie.hjalmarsson@askersund.se, anton.tannerstad@askersund.se eller 070-554 12 83.

Anmälningsblankett finns HÄRöppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2017-01-12