Arrendator sökes för ny
ställplats för husbilar i Askersund

Ställplatsskylt

Askersunds kommun vill arrendera ut parkeringen på Sundsängen i Askersund som en enklare ställplats för husbilar. På sikt kan investeringar göras i området, vilket förstås i så fall påverkar arrendekostnaden. Sådana investeringar planeras tillsammans med arrendatorn och investeringsmedel beslutas i kommunfullmäktige.

Om du är intresserad av det aktuella området vill vi ha en intresseanmälan med en beskrivning av hur du planerar att driva anläggningen och vilken utveckling du ser för området. De första åren tänker vi att platsen arrenderas ut och vi är därefter öppna för en diskussion om fortsatt arrende, alternativt en försäljning av marken.

Vi vill ha din skriftliga intresseanmälan med en beskrivning av hur du planerar att driva och utveckla verksamheten senast måndag 17 april 2017. Vi vill också ha en indikation på vilken arrendesumma per år du är villig att betala för platsen i det skick den står idag.

Vi förbehåller oss rätten att välja arrendator utifrån de presentationer som i tid har kommit in till oss.

Skicka din skriftliga anmälan till:

Askersunds kommun
Kommunledningsförvaltningen/Sofia Fredriksson
69682 Askersund

Vid frågor, kontakta: Sofia Fredriksson, Näringslivsutvecklare Askersunds kommun. Telefon 0583-81030, e-post sofia.fredriksson@askersund.se

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Uppdaterad: 2017-03-30