Stjärnspäckat höstprogram på Sjöängen

Julkonsert

Julkonsert med Loa Falkman, Kalle Moraeus och Wiktoria, opera och samtal med tenoren Rickard Söderberg och konstutställning med Lasse Åberg. Det är bara några av guldkornen i Sjöängens fullspäckade program för hösten 2017.

Höstprogrammet på Sjöängens scener inleds redan den 2 september då den första dansföreställningen som producerats på Sjöängen ges i Stora salongen. Under rubriken Artist in Residence blir det en föreställning som tar sitt avstamp i citat, figurer och situationer från Astrid Lindgrens värld. Sedan fortsätter hösten i dansens tecken i form av en föreläsning av den välkände dansaren Tobias Karlsson, ursprungligen från Östansjö innan programmet går vidare i form av en kväll i naturens tecken med tv-programledaren Martin Emtenäs och artisten Stefan Sundström, en hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival och komedi med Johannes Brost. Barnen kan bland annat se fram emot besök av Pettson och Findus.

– Det här blir verkligen en stjärnspäckad höst på Sjöängen, med många besök av välkända artister inom teater, musik och konst. Men vi tummar inte på det lokala, det blir precis som tidigare en blandning som vi hoppas kommer att locka många askersundare och besökare, säger Marie Reifelton, verksamhetschef scenkonst.

När julen närmar sig blir det julstämning i form av såväl Falkmans och Moraeus julföreställning, adventskonsert med Askersunds manskör och julstämning med bland andra Janne Schaffer och Lasse Åberg. Den sistnämnde visar dessutom upp grafiska blad i konsthallen i december.

Hela programmet finns att ladda ner här som pdf-filPDF.

 

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2017-05-09