Ändrade busstider på vissa
turer från 10 december

Den 10 december byter Länstrafiken tidtabell och det innebär ett antal förändringar i busslinjerna. Flera av turerna som berör Askersunds kommun har ändrats.

Turer som berör orter i Askersunds kommun och kommer ändras 10 december:

Linje 706 mellan Askersund – Laxå har fått några justerade avgångstider:
Från Askersund kl. 07.05 avgår 5 minuter tidigare för att resenärer ska hinna med tåg i Laxå.
Från Askersund mot Laxå kl. 17.10 är flyttad till 10 minuter senare. Detta för att resenärer som reser med linje 841 till Askersund ska hinna med denna avgång vidare till Laxå.

Linje 751 mellan Askersund – Olshammar har fått en justerad avgångstid. Avgången från Askersund mot Olshammar kl. 17.10 är flyttad till 10 minuter senare. Detta för att resenärer som reser med linje 841 till Askersund ska hinna med avgången vidare till Olshammar.

Linje 754 mellan Askersund – Snavlunda – Vretstorp – Brändåsen har fått några justerade avgångstider:
Från Askersund mot Vretstorp kl. 13.35 är flyttad till 10 minuter senare. Det är för att på ett kostnadseffektivt sätt möjliggöra justeringen nedan på avgången kl. 17.10.
Från Askersund mot Vretstorp kl. 17.10 är flyttad till 10 minuter senare. Justeringen görs för att resenärer som reser med linje 841 till Askersund ska hinna med avgången vidare till Vretstorp.

Hela listan över de ändrade busstiderna finns på Länstrafikens hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2017-12-01