Föreningar i Askersunds kommun erbjuds att köpa begagnade skrivare

Skrivarikon

Askersunds kommun har i ett utbytesprojekt tagit bort ett antal skrivare som vi inte längre har behov av därför erbjuder kommunen alla föreningar i Askersunds kommun möjlighet att kunna köpa någon av dessa skrivare.

Skrivarna är mindre bordsskrivare både laser- och bläckstråleteknik och finns både med och utan kopieringsfunktion. Skrivarna säljs i befintligt skick och endast till föreningar inom Askersunds kommun.

Skrivare: 100 kronor.
Skrivare/kopiator: 200 kronor.

Visning av skrivare
Visning av skrivare kommer att ske följande datum:

Torsdag den 13 juni kl. 16-17
Tisdag den 2 juli kl. 15-16

Plats: Arbetsmarknadsenheten, Smidesvägen 2, Askersund.

Kontaktperson på plats: Berit Hagström (0583-812 67).

Betalning
Betalning sker genom fakturering, och fullständiga uppgifter måste lämnas innan hämtning av skrivare.

Förbehåll från kommunen
Dessa skrivare är inte testade av oss, så vi garanterar inte funktion eller tonermängd.

Reklamation
Föreningen har två veckor på sig att prova skrivaren, och vill man återlämna denna så ska kontakt ske innan med Berit Hagström (0583-81267).

Först till kvarn gäller!

Uppdaterad: 2019-06-12