Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2017-06-22
  Undersköterska
  Socialförvaltningen i Askersunds kommun erbjuder nu ett av Sveriges viktigaste jobb: som undersköterska på äldreboendet Borgmästargården. Vi söker två undersköterskor, den ena tjänsten är i omfattningen 90% och den andra 100%.

  Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även att efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. Dokumentation enligt Socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår även. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.

  Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att arbeta i team, ha ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla ett gott arbetsklimat, arbeta lösningsfokuserat samt utveckla verksamheten.

  Vi vill att du har en god fysisk stabilitet och rörlighet, god grundkondition, mental styrka och i övrigt god hälsa då arbete till viss del kan vara krävande både fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att du bidrar till ett bra arbetsklimat.

  Arbetet som undersköterska genomsyras av kommunens ledord; lust, mod och engagemang.

  Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen - Vi välkomnar din ansökan redan idag!

  Läs mer
 • 2017-06-22
  Vik. lärare till Rönneshytta skola
  Vi söker nu en vikarierande grundskollärare till Norra skolområdet, Rönneshytta skola. Rönneshytta skola är en F-5 skola vackert belägen med närhet till både skogar och sjöar.

  Tjänsten omfattar idrott med elever från skolår F-5, samt undervisning i matematik/SO i år 4-5 samt ordinarie arbetsuppgifter inom läraryrket.

  Läs mer
 • 2017-06-22
  Fritidspedagog till Snavlunda fritidshem
  Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog och som tycker om att arbeta med barn i åldrarna 6-11 år. Du samverkar med vårdnadshavare och personal på fritidshem och skola och driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna.

  Du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i arbetslag.

  Du kommer i ditt arbete att delta i nätverksträffar för all personal inom fritidshemmet dels i Norra området dels i hela kommunen.

  Du känner dig trygg i din roll som fritidspedagog och genom lust, mod och engagemang i ditt arbete sätter du elevernas trygghet och kunskapsutveckling i fokus.

  Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv. Som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

  När du arbetar inom Barn- och Utbildningsförvaltningen får du varje år möjlighet att önska sysselsättningsgrad inför nästkommande verksamhetsår.

  Läs mer
 • 2017-06-20
  Lärare särskolan
  Som lärare med inriktning mot särskolan förväntas du arbeta för att främja varje elevs optimala möjlighet till att lyckas. Du ska ge eleverna det stöd, stimulans och hjälp som de behöver i sin utveckling inom ditt ansvarsområde. Vi ser gärna att du har en god social förmåga för att kunna uppmärksamma elevernas olika sätt att lära. Du förväntas att ha ett engagemang och är en tydlig ledare där du skapar trygghet, samt är en god förebild för eleverna. I ditt arbete ingår planering, föräldrakontakter, dokumentation mm.
  Du förväntas att samverka med övriga pedagoger och skapar dig en god relation till eleverna på skolan. Vi förväntar oss att du vill vara en del av att ständigt utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor och vi vill möjliggöra personlig utveckling.

  Läs mer
 • 2017-06-02
  Socionom med nyfikenhet och driv!
  - Utreda, bevilja och följa upp insatser enligt SoL och LVU gällande barn och unga.
  - Råd och stöd, serviceinsatser, förebyggande arbete, arbeta med gruppverksamheter såsom nätverksmöten och barngrupper.
  - Vi har ett nära samarbete med bl a skola, förskola, BVC, MVC, Öppenvård och Familjecentral.

  Läs mer
 • 2017-05-30
  2 stycken Cafévärdar, tillika hovmästare och produktionsledare till Sjöängen, 100 %
  Arbetsuppgifter
  som medansvarig för caféet med hovmästarroll för foajéservering kommer du att vara:
  • ansvarig för att sköta caféverksamheten och allt som tillkommer kring den, inköp, redovisning, kassahantering och försäljning,
  • ansvarig för den dagliga driften av caféverksamheten,
  • ansvarig/produktionsledare för foajé- och caféservering, konceptplanering, inköp, rekrytering och introduktion av serveringspersonal, redovisning av kassa, alkoholutskänkning och försäljning,
  • ansvarig för att våra serviceåtaganden är inbjudande, att gästerna får ett positivt bemötande och upplever en service utöver det vanliga, samt att säkerställa kvaliteten.
  Du kommer att arbeta:
  • med planering, genomförande och redovisning gällande caféserveringen
  • med schemaläggning, även kvällar och helger och att skapa rutiner för caféet
  • med utbud och prissättning
  • med planering, genomförande och redovisning gällande servering vid evenemang dagtid, kvällstid och helger,
  • i team med din kollega cafévärd tillika hovmästare, och givetvis med kökets och restaurangens arbetsgrupp,
  • med egen produktion, som bak, tillagning och beredning,
  • i nära samarbete med konferens- och evenemangsarrangörer,
  • med det ordinarie praktiska arbetet i kök och restaurang om behov finns.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2017-05-16