Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2017-08-21
  Enhetschef Vård och Omsorg
  Vill Du vara en del av att utveckla Askersunds äldreomsorg i ett spännande utvecklingsskede? Gillar du att arbeta tätt ihop med dina medarbetare och din ledningsgrupp, hitta lösningar och möjligheter och trivs med att vara chef? Då kan du vara rätt enhetschef för oss!

  Vi söker nu en enhetschef inom vård och omsorg för äldreboende och hemtjänst.

  Som enhetschef har du ansvar för verksamhetsutveckling, personal, budget och arbetsmiljö för din enhet. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag. Att samverka inom området, förvaltningen, kommunen i övrigt och med andra aktuella aktörer är en viktig del av ditt arbete. Du bevakar samhällsutveckling och att metoder och arbetssätt utgår från forskning, nationella riktlinjer och beprövad erfarenhet.

  Som enhetschef är du underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och ytterligare 6 enhetschefer. Som deltagare i ledningsgruppen är du tillsammans med andra enhetschefer ansvarig för verksamhetsområdets utveckling.

  En god förmåga att se till helheten är en förutsättning. Lyhördhet, öppenhet, flexibilitet och förändringsbenägenhet är andra ledord som är viktiga för oss.

  Vi vill att vård och omsorg ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

  Läs mer
 • 2017-08-16
  Förskollärare till Mosippans förskola
  Till Mosippans förskola söker vi nu Dig som är förskollärare och som med hjälp av naturen vill stimulera barns samarbetsförmåga, kommunikation och motorik.

  Du vill tillsammans med oss satsa på språk- och matematikarbetet och använder Dig av lärmiljöerna både inomhus och utomhus.

  Du kommer i ditt arbete som förskollärare att samarbeta med skolan där vi har nätverksträffar för att få en helhetssyn på barns lärande. Du kommer även att delta i nätverksträffar för all personal inom förskolan dels i Norra området och dels i hela kommunen.

  Vi önskar att du är aktiv och drivande i våra kontinuerliga reflektionsgrupper där vi reflekterar över vårt uppdrag kopplat till målen.

  Tycker Du att det låter intressant att jobba med oss är Du välkommen att söka någon av våra tjänster.

  Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv, som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år. När du arbetar hos oss har du fria pedagogiska luncher och du får varje år önska sysselsättningsgrad inför nästa verksamhetsår.

  OBS! Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under annonseringstiden. Ansök redan idag!

  Läs mer
 • 2017-08-07
  Resursplanerare
  Vill du bli en del av vår kvalitets- och framtidssatsning inom vård och omsorg?

  Du kommer att anställas av områdeschef för vård och omsorg, men arbeta nära enhetscheferna i deras uppdrag att tillsammans med omvårdnadspersonal verkställa hemtjänst och hemvårdsinsatser.

  Som resursplanerare är du ett viktigt nav i vår verksamhet och har ett stort ansvar i att säkerställa kvalitet genom ditt sätt att snabbt se helheter och lösningar.

  En god förmåga att se till helheten är en förutsättning. Lyhördhet, öppenhet, flexibilitet och förändringsbenägenhet är andra ledord som är viktiga för oss.

  Vi vill att vård och omsorg ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2017-05-16