Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2020-01-21
  Arbetsterapeut
  Som arbetsterapeut i kommunen kommer du att arbeta utifrån Hälso- och sjukvårdens intensioner och kommunens mål och riktlinjer. Här arbetar arbetsterapeuter och sjuksköterskor i team tillsammans med övrig personal med vårdtagaren i centrum.
  Vi är en liten grupp arbetsterapeuter, 7 st, med mycket gott samarbete.
  Du kommer att arbeta mot särskilt boende, hemtjänst, LSS, Funktionsstöd samt primärvårdens patienter.
  Arbetsterapeutens uppgifter är bl.a. att:
  - Medverka vid vårdplaneringar och teamträffar.
  - Samarbeta både internt och externt.
  - Arbetsterapeutiska bedömningar, rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning.
  - Handledning av personal.
  - Datadokumentation i Procapita+.
  Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

  Läs mer
 • 2020-01-15
  Enhetschef Vård och omsorg
  Vill Du vara en del av att utveckla Askersunds äldreomsorg i ett spännande utvecklingsskede? Gillar du att arbeta tätt ihop med dina medarbetare och din ledningsgrupp, hitta lösningar och möjligheter och trivs med att vara chef? Då kan du vara rätt enhetschef för oss!

  Vi söker nu en enhetschef inom vård och omsorg med ansvar för hemtjänstens hjärta som är verksamhetsplaneringen samt en arbetsgrupp omvårdnadspersonal som tjänstgör i nattpatrullen. Som enhetschef i för hemtjänstens hjärta är ett samarbete med enhetscheferna för hemtjänsten en viktig del i arbetet. I tjänsten ingår även att förvalta och utveckla arbetet i våra verksamhetssystemen Time Care planering, Procapita och Phoniro. Vilket innebär att se helheten, utveckla, följa upp och analysera systemen och hur vi arbetar i dem.

  Som enhetschef har du ansvar för verksamhetsutveckling, personal, budget och arbetsmiljö för din enhet. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag. Att samverka inom området, förvaltningen, kommunen i övrigt och med andra aktuella aktörer är en viktig del av ditt arbete. Du bevakar samhällsutveckling och att metoder och arbetssätt utgår från forskning, nationella riktlinjer och beprövad erfarenhet.
  Som enhetschef är du underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och ytterligare 10 enhetschefer. Som deltagare i ledningsgruppen är du tillsammans med andra enhetschefer ansvarig för verksamhetsområdets utveckling.

  Läs mer
 • 2019-12-27
  Semestervikarier Personliga assistenter
  Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom personlig assistans. Vikarieperioden gäller för sommaren 2020, från mitten av juni till mitten av augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni). Vi söker personliga assistenter (undersköterskor eller stödassistenter) med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. I arbetet ingår allt från personlig omvårdnad, medicinska insatser, hjälp vid måltider, att sköta ett hem, inköp, vid fritidsaktiviteter, träning och hjälp att kommunicera. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden. Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten. Vi ser fram mot att få din ansökan!
  Läs mer
 • 2019-12-27
  Semestervikarier till funktionsstöd och boendestöd
  Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom enheten för funktionsstöd och boendestöd . Vikarieperioden gäller för sommaren 2020, från mitten av juni till mitten av augusti, med möjlighet till introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni).

  Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

  Vi söker vårdare/stödassistenter/boendestödjare till våra gruppbostäder och daglig verksamhet för vuxna personer med funktionsnedsättning. Du arbetar utifrån genomförandeplanen med att stödja personer till ökad självständighet. Personerna har i de flesta fall behov av personlig omvårdnad och många har svårt att kommunicera. Du behöver vara intresserad av att använda kommunikationsstöd. I Askersunds tätort finns sex gruppbostäder samt daglig verksamhet.

  Vi söker även vikarier till socialpsykiatrin som boendestödjare för att stötta personer som lider av psykisk ohälsa i deras vardagsstruktur. Du arbetar både i personernas hem och på stödboendet. Du arbetar för det mesta tillsammans med en ordinarie personal.

  Välkommen med din ansökan!

  Läs mer
 • 2019-12-27
  Semestervikarier vård/omsorg 2020
  Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom vård-och omsorg. Vikarieperioden gäller för sommaren 2020, från mitten av juni till mitten av augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni). Vi kommer även ha möjlighet att erbjuda arbete under augusti och september då Norra Bergens demensboende kommer att flyttas till det nya vårdboendet Smedsgården.

  Vi söker undersköterskor och vårdbiträden med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden.

  Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

  Vi ser fram mot att få din ansökan!

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22