Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2019-01-17
  Förskollärare till förskolorna i Åsbro
  Till Mosippans och Sågarvallens förskola söker vi nu Dig som är förskollärare och som med hjälp av naturen vill stimulera barns lärande. Norra områdets förskolor arbetar mot en naturprofil vilket resulterar i att mycket av vår pedagogiska verksamhet bedrivs utomhus.
  Du som söker vill tillsammans med oss satsa på språk- och utomhuspedagogisk utveckling och använder Dig av lärmiljöerna både inomhus och utomhus.
  Du kommer i ditt arbete som förskollärare att samarbeta med skolan där vi har nätverksträffar för att få en helhetssyn på barns lärande. Du kommer även att delta i nätverksträffar för all personal inom förskolan, dels i Norra området och dels i hela kommunen.

  Vi önskar att du är aktiv och drivande i våra kontinuerliga reflektionsgrupper där vi reflekterar över vårt uppdrag kopplat till målen.

  Tycker Du att det låter intressant att jobba med oss är Du välkommen att söka tjänsten!

  Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdsbidrag varje år. När du arbetar hos oss har du fria pedagogiska luncher och du får varje år önska sysselsättningsgrad inför nästa verksamhetsår.

  OBS! Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under annonseringstiden. Ansök redan idag!

  Läs mer
 • 2019-01-09
  Undersköterska till SäBo
  Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även att efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. Dokumentation enligt Socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår även. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.

  Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att arbeta i team och självständigt, ha ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla ett gott arbetsklimat, arbeta lösningsfokuserat samt utveckla verksamheten.

  Vi vill att du har en god fysisk stabilitet och rörlighet, god grundkondition, mental styrka och i övrigt god hälsa då arbete till viss del kan vara krävande både fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att du bidrar till ett bra arbetsklimat.

  Läs mer
 • 2018-12-27
  Semestervikarier Personliga assistenter
  Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom personlig assistans. Vikarieperioden gäller för sommaren 2019, från mitten av juni till mitten av augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni). Vi söker personliga assistenter (undersköterskor eller stödassistenter) med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. I arbetet ingår allt från personlig omvårdnad, medicinska insatser, hjälp vid måltider, att sköta ett hem, inköp, vid fritidsaktiviteter, träning och hjälp att kommunicera. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden. Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten. Vi ser fram mot att få din ansökan!
  Läs mer
 • 2018-12-27
  Semestervikarier vård/omsorg 2019
  Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom vård-och omsorg. Vikarieperioden gäller för sommaren 2019, från mitten av juni till mitten av augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni).

  Vi söker undersköterskor och vårdbiträden med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden.

  Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

  Vi ser fram mot att få din ansökan!

  Läs mer
 • 2018-12-27
  Semestervikarier till funktionsstöd och boendestöd
  Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom enheten för funktionsstöd och boendestöd . Vikarieperioden gäller för sommaren 2019, från mitten av juni till mitten av augusti, med möjlighet till introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni).

  Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

  Vi söker vårdare/stödassistenter/boendestödjare till våra gruppbostäder och daglig verksamhet för vuxna personer med funktionsnedsättning. Du arbetar utifrån genomförandeplanen med att stödja personer till ökad självständighet. Personerna har i de flesta fall behov av personlig omvårdnad och många har svårt att kommunicera. Du behöver vara intresserad av att använda kommunikationsstöd. I Askersunds tätort finns sex gruppbostäder samt daglig verksamhet.

  Vi söker även vikarier till socialpsykiatrin som boendestödjare för att stötta personer som lider av psykisk ohälsa i deras vardagsstruktur. Du arbetar både i personernas hem och på stödboendet. Du arbetar för det mesta tillsammans med en ordinarie personal.

  Välkommen med din ansökan!

  Läs mer
 • 2018-12-21
  Enhetschef Vård och omsorg
  Vill Du vara en del av att utveckla Askersunds äldreomsorg i ett spännande utvecklingsskede? Gillar du att arbeta tätt ihop med dina medarbetare och din ledningsgrupp, hitta lösningar och möjligheter och trivs med att vara chef? Då kan du vara rätt enhetschef för oss!

  Vi söker nu en enhetschef inom vård och omsorg med ansvarsområde fördelat mellan ett mindre vård och omsorgsboende, dagverksamhet och nattpatrull.

  Som enhetschef har du ansvar för verksamhetsutveckling, personal, budget och arbetsmiljö för din enhet. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag. Att samverka inom området, förvaltningen, kommunen i övrigt och med andra aktuella aktörer är en viktig del av ditt arbete. Du bevakar samhällsutveckling och att metoder och arbetssätt utgår från forskning, nationella riktlinjer och beprövad erfarenhet.

  Som enhetschef är du underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och ytterligare 10 enhetschefer. Som deltagare i ledningsgruppen är du tillsammans med andra enhetschefer ansvarig för verksamhetsområdets utveckling.

  Läs mer
 • 2018-12-20
  Förskollärare till södra området
  Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som tycker om att arbeta med barn i åldern 1-5år. Som förskollärare inom södra området vidareutvecklar du tillsammans med kollegor verksamheten så att barnen får de bästa förutsättningar för utbildning och lärande.
  Vi söker dig som:
  * är intresserad, engagerad och är en drivande medforskande pedagog.
  * professionellt och medvetet planerar, genomför, dokumenterar och analyserar utbildningssituationer i verksamheten.
  * organiserar och strukturerar verksamheten så att den utmanar barnens förmågor, vilja att ta ansvar och utöva inflytande i verksamheten.
  * har god samarbetsförmåga med små och stora.
  * är intresserad att arbeta med förskolans systematiska kvalitetsutveckling.
  * är väl förtrogen med förskolans styrdokument.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22