• Test av Viktigt Meddelande - externt Läs mer

 • Test av Viktigt Meddelande - externt Läs mer

Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2019-03-14
  Undersköterska till Hemtjänst
  Tjänstebeskrivning USK
  Socialförvaltningen i Askersunds kommun erbjuder nu ett av Sveriges viktigaste jobb: Som undersköterska I Hemtjänsten
  Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även att efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser.Dokumentation enligt Socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår även. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.
  Vi vill att du har en god fysisk stabilitet och rörlighet, god grundkondition, mental styrka och i övrigt god hälsa då arbete till viss del kan vara krävande både fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att du bidrar till ett bra arbetsklimat.
  Arbetet som undersköterska genomsyras av kommunens ledord; lust, mod och engagemang.
  Förutom undersköterskekompetens vill vi att du:
  - har ett gott bemötande och ett genuint intresse för att arbeta med människor i behov av särskilt stöd.
  - tycker om att arbeta i team med andra yrkesgrupper inom verksamheten.
  - ska ha grundläggande datakunskaper.
  - är flexibel och har lätt för att samarbeta
  - bidrar till ett gott arbetsklimat
  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som gör att du kan bidra med ett bra samarbetsklimat och ge brukare bästa möjliga omsorg och inflytande i sin egen vardag.

  Läs mer
 • 2019-03-13
  Engagerad speciallärare, Norra skolområdet, Askersunds kommun
  Vi söker en speciallärare som känner ett särskilt engagemang för de elever som behöver extra stöttning i framförallt språk-, läs- och skrivutveckling samt matematik. Du arbetar tätt tillsammans med specialpedagog, elevhälsa, rektor och undervisande lärare där du planerar och genomför undervisning för de elever som är i behov av extra anpassningar och/eller särskilt stöd.
  Läs mer
 • 2019-03-12
  Handläggare Upphandling
  Som Handläggare Upphandling ansvarar du för kvalificerade upphandlingar av varor, tjänster och entreprenörer åt kommunen och våra bolag. Detta innebär att du kommer att arbeta med hela processen från marknads- och behovsanalys, kravställning och framtagning av upphandlingsdokument till kvalificering, utvärdering och avtal/uppföljning.
  Du arbetar också med planering och genomförande av upphandlingar i projektform tillsammans med de olika verksamheterna.

  Att vara ett stöd för verksamhetsansvariga och övriga anställda i upphandlingsfrågor utgör också en viktig del av arbetet. Andra förekommande arbetsuppgifter är att utbilda personal i upphandlingsregler samt aktivt medverka till att utveckla organisationens metoder och arbetssätt genom att hålla sig uppdaterad om lagstiftning och genom omvärldsbevakning. I tjänsten ingår även att vara kommunens kontaktperson vid försäkringsärenden.

  Arbetet som handläggare i upphandlingsfrågor innebär att du kommer ha kontakter med såväl kollegor inom kommunorganisationen som leverantörer av varor och tjänster.

  Läs mer
 • 2019-03-05
  Undersköterska till Borgmästargårdens SäBo
  Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även att efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. Dokumentation enligt Socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår även. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.

  Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att arbeta i team och självständigt, ha ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla ett gott arbetsklimat, arbeta lösningsfokuserat samt utveckla verksamheten.

  Vi vill att du har en god fysisk stabilitet och rörlighet, god grundkondition, mental styrka och i övrigt god hälsa då arbete till viss del kan vara krävande både fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att du bidrar till ett bra arbetsklimat.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22