Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2019-12-05
  Sjuksköterska
  Vi är 20 sjuksköterskor som söker en ny arbetskamrat, tillsammans ansvarar vi för sjukvård och rehabilitering till kommunens invånare inom hemsjukvården. Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och chefer i team tillsammans med övrig personal med vårdtagaren i centrum. Vi är en välfungerande ssk grupp med mycket gott samarbete.

  Det vi nu söker är en sjuksköterska för dagtjänstgöring, viss helg och kvälls-tjänstgöring ingår.

  Sjuksköterskans uppgifter är att:
  - Ansvara för hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå där vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska
  - Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.
  - Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa.
  - Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita.
  - Arbeta i vårt digitalt signeringsprogram, Appva.
  - Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

  Som sjuksköterska kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig sammarbete med dessa.

  Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

  Som arbetsgivare värdesätter vi möjligheter för att skapa balans mellan arbete och fritid(livsbalans), vilket vi främjar dels genom att erbjuda önskeschema med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och friskvårdsbidrag.
  Vi erbjuder också handledning. Man har också möjlighet att vara/bli expert på något område.
  Vi har individuell lönesättning.

  Läs mer
 • 2019-11-28
  Central schemaplanerare mot funktionsstöd och särskiltboende
  Tjänsten innebär att du kommer ingå i vår Resursstödsenhet, tillsammans med 4 resursplanerare som är inriktade mot hemtjänsten och enhetschefen för enheten kommer ni att vara våra schemaspecialister. Vi är just nu inne i ett förändring- och förbättringsprocess där denna tjänst är helt ny.
  Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att utgöras av planering av scheman för enheterna inom funktionsstöd och särskilt boende samt att du kommer att vara en av två objektsspecialister i Time Care planering.
  Vi vill att du är en schemakunnig, flexibel och idérik person som är serviceinriktad och tydlig i din kommunikation i tal och skrift till både interna och externa samarbetspartners.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22