Semestervikariat

Bild på semestervikarie

Vi söker semestervikarier till några av Sveriges viktigaste jobb!

Semestervikariat

Vikarieperioden sträcker sig från 18 juni - 12 augusti 2018, med möjlighet till introduktionsutbildning och bredvidgång för att lära sig jobbet den 11-15 juni. Andra datum kan förekomma.

Efter semesterperioden kan det finnas möjlighet till förlängning.

Undersköterskor och vårdbiträden

Vi söker undersköterskor och vårdbiträden med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Placering är i hemtjänst eller särskilt boende.

När man arbetar i hemtjänsten åker man hem till personer för att ge dem stöd, hjälp och omvårdnad. I Askersund finns det fem olika hemtjänstgrupper som alla utgår från Askersund. För två av grupperna krävs att du har körkort då man arbetar hos personer som bor utanför Askersunds tätort.

På ett särskilt boende bor personer som av olika orsaker inte längre kan bo kvar hemma. Våra särskilda boenden är belägna i Askersund och Åsbro.

Kvalifikationer

Du kommer i ditt arbete vara en hjälpande hand till människor med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling.

Du ska ha ett genuint intresse för människor. Vi tycker det är viktigt att du har förmåga att arbeta i team och att du har ett gott bemötande mot gamla, deras anhöriga, dina arbetskamrater och andra yrkesprofessioner och arbetsledningen. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie.

Minimiålder 18 år.

Kontakt

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV till vår bemanningsenhet:
Epost: bemanningsenhetenSidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-01-30