Pallutdelning 20 maj 2017!

Nu var det dags igen! Sedan våren 2002 har Askersunds kommun delat ut pallar till de barn i kommunen som fötts eller adopterats året innan. Lördag 20 maj var turen kommen till 2016 års barnkull som fick ta emot sina pallar i strålande solsken. Pallarna har en unik utformning med gavlar i form av ett ”A” och tillverkas på arbetsmarknadsenheten i Askersund. Pallen har också en bricka med barnets namn.

Askersund i Centrum delade ut ett kuvert med erbjudanden i butikerna och bjöd på underhållning av två duktiga Askersundsungdomar, Alva Schyrman och Donna Mogren, som sjöng och spelade i samband med pallutdelningen.

Samma dag arrangerades även skattjakt för barn av föreningen ”Vi som vill förändra Askersund” och Askersunds auktionskammare höll hamnloppis i hamnen. -En händelserik dag i ett somrigt Askersund!

Efter pallutdelningen togs två gruppbilder. En där föräldrarna håller upp sina barn i luften och en där pallarna höjs till skyn. Bilderna är fria för nedladdning och finns länkade till höger under "Dokument". Sprid dem så mycket ni vill!

Kunde ni inte komma?

Ni som hade anmält er till pallutdelningen men fick förhinder är välkomna till Turist- & Evenemnagsbyrån på Sjöängen i Askersund, där er pall väntar. Vi sparar era pallar till och med juli månad.

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2017-05-20