Seniorkraft - hälsosamt åldrande

Är du senior som vill bli mer aktiv och bibehålla god hälsa?
Under hösten 2017 kommer du som är pensionär att kunna delta i en rad hälsofrämjande och roliga aktiviteter. Förutom jympa, matlagning, bokdiskussioner, föreläsningar och mycket mer, kommer du att erbjudas ett individuellt samtal med en motivationscoach för att prata om just dina mål och tankar. Dessutom kommer du att genomföra ett hälsotest på vårdcentralen vid terminens start, och samma test i slutet av terminen för att ta reda på din hälsostatus och hälsoutveckling.

Vill du veta mer?
Fredagen den 18 augusti klockan 14.00 är du välkommen till en informationsträff i biblioteteket i Sjöängen. Där får du träffa representanter för projektet för mer information och möjlighet att ställa frågor. Du kan även läsa mer genom att klicka på länken till höger under "Dokument".

Vill du anmäla dig?
Lämna din intresseanmälan i kommunens reception i Rådhuset på Stöökagatan 8. Du kan även ringa på telefon 0583-810 10. Projketledarna kommer att kontakta dig och skicka en enkät. I slutet av augusti får du besked om deltagande. Projektet har 15 platser för höstterminen.

Detta är ett samarbete mellan Region Örebro län, Örebro läns idrottsförbund, Sydnärkes folkhälsoteam och Askersunds kommun.

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2017-06-27