Ung Peng 


Ung peng tar sommarlov hela juli. Det går att söka Ung peng hela sommaren, men ansökningar behandlas inte förrän en bit in i augusti.

Vad vill du göra för kulturaktivitet?

Du som är 13-25 år kan söka upp till 6 000 kr
för att genomföra ett kulturarrangemang inom
musik, dans, teater, konst, film, poesi eller något annat!

Intresserad att veta mer om Ung Peng och vilka regler som finns?

För ansökan och mer information, se länk till höger till region Örebro läns Ung Peng-sida på nätet eller kontakta ungdomssamordnaren i Askersunds kommun.

________________________________________________________________


ölif logga
Sisu logga

Vad skulle din idrottsförening göra med 5000 kr?

Är du 13-25 år och har en idé om hur ni skulle kunna få fler unga medlemmar till er idrottsförening eller få befintliga att stanna kvar?

Örebro Läns Idrottsförbund och SISU vill att fler ungdomar ska vara en del av svensk idrott där medlemskapet innebär mer än träning och tävling. De vill uppmuntra er att på verka er verksamhet. Kanske önskar ni mer delaktighet och större gemenskap, vill komma närmare varandra som grupp och åka på teambuilding? Eller skapa ett ungdomsråd i föreningen?

Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller vänd dig till ungdomssamordnaren så hjälper hon er vidare.

pengar

Det finns många olika stipendier att söka för kulturaktiviteter. Bland annat Norra Vätterns Bild och formkonstnärer delar ut pengar till unga kontsnärliga talanger!

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-28