Glad sommar!

Det har varit ett händelserikt år för musikskolan och nu ser vi fram emot ett minst lika spännande läsår 2017/2018. Här följer en liten framåt och tillbakablick.

Till läsåret 2016/2017 fick musikskolan nya lokaler i nybyggda Sjöängen och nu är vi ordentligt hemmastadda i dessa. De nya lokalerna har framförallt inneburit ett större samspel med Sjöängsskolan och Scenkonstavdelningen. Läsårets höjdpunkt var så klart musikskolans 50-års jubileum då vi bjöd på konsert med befintliga och "gamla" elever inför ett nästan fullsatt "Stora Salongen".

Höstterminen kommer att bjuda på en del förändringar i kursutbudet. Vi kommer inte längre att kunna erbjuda undervisning i blåsinstrument i samma utsträckning som tidigare. Däremot kommer vi att kunna erbjuda utbildning i "Digitalt musikskapande", mer info om detta kommer senare

Några datum att komma ihåg:

2017-08-28
Öppet hus på musikskolan, alla som vill veta mer om musikskolan och titta på våra lokaler är välkomna! Mer info om exakta tider kommer senare.

2017-09-23, 18:00 - Stora salongen
"Sing me out" Denna konsert är resultatet av ett sångläger med deltagare från länets kulturskolor samt sångerskan Britta bergström.

2017-10-28 - Stora salongen
Musikalföreställning. Under året har musikskolan tillsammans med Lerbäck teater anordnat ett musikalprojekt, denna föreställning är resultatet av detta. Mer info om tider kommer senare.

Sidansvarig: Andreas Strömbäck |

Uppdaterad: 2017-06-26