Läsåret 17/18 drar igång

Schemat och planeringen för läsåret 2017-2018 börjar ta form med några riktig spännande konserter!

Lediga plaser

Just nu börjar alla lektioner falla på plats och som det ser ut just nu finns det enstaka platser lediga på Fiol, Digitalt Musikskapande och Musikverkstad. Spela i band och Sång börjar bli fullt men där är det heller inte så långa köer. På gitarr och piano är det längre köer med för tillfället c:a ett års väntetid på piano.

Kötiderna viarerar hela tiden och vi tar in elever fortlöpande under hela året, därför är det aldrig för sent att ställa sig i kö. Detta gör man enklast via anmälningsformuläret.

Sing me out

den 22-23 september kommer Norra Vätterns Musikskola att stå värd för ett sångläger där sångelever från hela länets kulturskolor erbjuds vara med. Detta sker tillsammans med sångerskan Britta Bergström som bland mycket annat vunnit två eurovision guld efter att ha körat åt Måns Zelmerlöw och Loreen. Detta sångläger mynnar ut i en konsert lördag den 23 september klockan 18.00. Biljetter köps härlänk till annan webbplats.

Musikal

Tack vare ett bidrag från Kulturrådet har musikskolan kunnat erbjuda Musikal som en valbar kurs det senaste året. Repetitionerna är just nu i full gång och lördag 28 oktober bjuder vi på musikalföreställning i stora salongen.

 

Sidansvarig: Andreas Strömbäck |

Uppdaterad: 2017-09-08