Dags för Barnveckan i Askersund – årets roligaste vecka!

I många år har vecka 28 i Askersund varit synonymt med Barnveckan. I år är inget undantag. Under hela veckan händer massor med roliga saker för alla barn.

Barnveckan arrangeras av Visit Askersund i samarbete med lokala företag, föreningar och privatpersoner och veckan är fylld med aktiviteter där de allra flesta är gratis.

– Den här veckan ska alla kunna roa sig och prova på nya saker - helt enkelt en vecka för alla att må bra och fylla ryggsäcken men fina upplevelser, säger Claudia Lewandowski, besöksnäringsutvecklare på Visit Askersund.

Det är ett fullmatat program som väntar under årets barnvecka. Hinderbana och hoppborgar, häst och vagn, populära glassloppet, bio, pyssel, dans och musik, hälsa på en prinsessa, jättesåpbubblor, snickra, skapa i lera eller köra grävmaskin är några av aktiviteterna som barnfamiljerna kan roa sig med under barnveckan.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla lokala företag, föreningar och privatpersoner som engagerar sig ideellt eller genom att bidra genom sponsring. Det är de som gör den här veckan möjlig och det betyder mycket för många, säger Claudia Lewandowski.