Nya öppettider för Sjöängens
foajé från 8 januari

Från och med måndagen den 8 januari har Sjöängens foajé följande öppettider:

Måndag: 07.30 - 19.00.
Tisdag-torsdag: 07.30-18.00
Fredag: 07.30-16.00
Lördag: 11.00-14.00

De som har tillgång till meröppet bibliotek genom sitt lånekort kommer att kunna ta sig in i foajén med kortet och besöka biblioteket precis som vanligt mellan klockan 07.00 och 22.00 alla dagar. De som vill ha tillgång till tidningshörnan när foajén inte är öppen kan få det genom att skaffa meröppet-kort hos bibliotekets personal.

De som deltar i regelbundna aktiviteter kvällstid, exempelvis yoga och motionsgymnastik, kommer att få en tagg som öppnar ytterdörren på Sjöängens östra sida och därmed kunna ta sig direkt till sina lokaler. Detta gäller även de av musikskolans elever som har lektioner kvällstid. Ledarna för de olika verksamheterna har information om när och var man kan hämta ut sin tagg.

De kvällar då det är föreställningar eller andra offentliga arrangemang i huset kommer dörrarna till foajén vara upplåsta i god tid innan och under eventuell paus.

De nya öppettiderna kommer att testas under en period under vintern 2018 och därefter ska en utvärdering göras.

Sjöängen har funnits i mindre än ett och ett halvt år och fortfarande arbetar vi med att på bästa sätt anpassa öppettiderna efter de verksamheter som pågår i huset. Med de nya öppettiderna vill vi skapa en miljö som är trygg och säker för alla som vistas i huset kvällstid, både besökare och personal.

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-01-03