Gratis föreställning på
Sjöängen 28 november

Föreställningen Polarfararna onsdagen den 28 november på Sjöängen kommer att visas helt gratis, en tidig julklapp från Askersunds riksteaterförening och scenkonstavdelningen på Askersunds kommun.

Redan nu kan alla intresserade hämta sina fribiljetter till föreställningen Polarfarna på Turist- & Evenemangsbyrån i Sjöängens entré.

– Det är först till kvarn som gäller, det finns 500 biljetter. Det här är vårt sätt att tacka alla besökare för året som gått. Vi har haft många välbesökta föreställningar och hoppas att det här blir ytterligare en, säger Daniel Eriksson, scenkonstchef på Askersunds kommun.

Teaterföreställningen Polarfararna är en berättelse om hur tre skyddslösa människor klarar sig i en extrem natur och vad händer med den som står öga mot öga med sin egen utsatthet.

– Jag hoppas att många tar chansen och kommer, Polarfararna är ett spännande katastrofdrama där människan och nyfikenhetens drivkraft står i centrum, säger Daniel Eriksson.

Max sex fribiljetter per person gäller för föreställningen, som äger rum onsdag den 28 november klockan 19 i Stora salongen på Sjöängen och rekommenderas från 15 år.

Uppdaterad: 2018-11-23