Begränsning av besökare i
Stora salongen på Sjöängen

Tvätta händerna

Regeringen beslutade den 11 mars om förbud att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare.

Sjöängen, som är en del av Askersunds kommun, begränsar därför antalet besökare per evenemang i Stora salongen tills vidare.

Med den begränsningen kommer evenemang i Stora salongen att kunna genomföras som planerat då antalet personer som vistas i våra lokaler vid evenemangen inte överstiger 500 personer. Detta gäller både publik, medverkande och personal.

I de fall som arrangör väljer att ställa in sitt evenemang kommer alla berörda biljettköpare kontaktas för mer information och få pengarna tillbaka.

Skulle myndigheternas bedömning ändras har Sjöängen beredskap för att agera utifrån nya direktiv. Vi kommer då att kommunicera detta via vår hemsida och ta kontakt med berörda kunder.

Sjöängen följer biljettsystemets Nortics villkor när det gäller eventuell återbetalning av biljettkostnad. Är du smittad av Coronaviruset Covid-19 och/eller är satt i karantän på grund av detta och därför inte kan gå på evenemanget hänvisar vi till respektive arrangör. Generellt krävs att du köpt avbeställningsförsäkringen, men det är upp till respektive arrangör att besluta om återbetalning i andra fall.

Precis som alltid ber vi våra besökare att visa hänsyn till varandra. Stanna hemma om du är sjuk och kontakta sjukvården vid behov.

Sjöängen, Askersunds kommun följer utvecklingen när det gäller coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Folkhälsomyndighetens information till arrangörer av evenemang.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2020-03-18