Extra medarbetare till
Askersunds kommun sökes

Tvättar händerna

Askersunds kommun söker nu extra personal under pandemiutbrottet. Vi söker dig som med kort varsel kan hoppa in och arbeta inom kommunens verksamheter; äldrevård, hemtjänst och särskilt boende, funktionsstöd, måltidsverksamheten samt inom städverksamheten.

Vi söker dig med ett genuint intresse för att på olika sätt arbeta med människor. Har du en vårdutbildning sedan tidigare eller om du just nu är studerande inom omvårdnadsprogrammet, sjuksköterske- eller läkarprogrammet är det extra intressant för oss. Skriv vilken utbildningsbakgrund du har i det personliga brevet.

Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheterna.

Läs mer och skicka din ansökan via den här länken på Offentliga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi ser fram mot att få din ansökan!

Uppdaterad: 2020-03-30