Gratis broddar till alla
invånare över 65 år

Sko med broddar

Askersunds kommun delar för sjätte året i rad ut gratis broddar till alla kommuninvånare som är 65 år och äldre. Nu kan även du som fyllt 65 år det senaste året kvittera ut ett par som skydd mot halkan.

Broddarna hämtas endast ut på receptionen i Rådhuset. Om du inte har möjlighet att själv hämta broddarna går det bra att skicka ett ombud.

Är dina broddar utslitna eller har de gått sönder? Ta med dem så får du ett nytt par!

Rådhusets reception är öppen måndag till torsdag kl. 07:30-16:30 och fredag 07:30-16:00. Lunchstängt kl. 12:00-12:45. Broddarna finns i olika storlekar och erbjudandet gäller till och med den 28 februari 2021.

För att trängsel ska undvikas bör fler än fyra personer inte befinna sig i Rådhusets foajé samtidigt just nu. Om du ser att det är fyra personer som väntar i foajén ber vi dig att antingen vänta utomhus eller komma tillbaka vid ett senare tillfälle.

Uppdaterad: 2021-01-13