Kronprinsessparet besökte
Askersunds kommun digitalt

Caroline Dieker tillsammans med kronprinsessparet som syns på en dataskärm

Tidigare i mars hade Caroline Dieker (M), kommunstyrelsens ordförande i Askersund, ett digitalt möte med kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Samtalet handlade bland annat om pandemins effekter och hur vi i vår kommun har klarat oss.

– Det var ett mycket trevligt samtal och jag är väldigt glad för att de har tagit initiativet till att besöka vår kommun digitalt. Det betyder mycket för oss att de är intresserade av att sätta sig in i vår vardag och förstår det ovärderliga arbete som görs i Sveriges kommuner, säger Caroline Dieker

Hon framhöll i samtalet det fantastiska arbete som våra medarbetare i kommunen har gjort och gör. Mötet präglades av ett genuint intresse för Askersunds kommun, det arbete som utförs dagligen i kommunen samt den utveckling vi står inför både efter pandemin och generellt.

Caroline Dieker berättade även om hur vi ser på den kommande utvecklingen av kommunen.

– Vi har mycket bra förutsättningar att både vara och bli en kommun där vardagen ska vara så bra som den kan bli.

Uppdaterad: 2021-03-25