Gymnasiekort för resor till skolan
- detta gäller inför läsåret 21/22

Länsbuss

För elever folkbokförda i Askersunds, Hallsbergs och Laxå kommun gäller följande: om ni går på en gymnasieskola i Örebro Län, behöver ni inte göra någon ansökan om att få ett nytt gymnasiekort inför nästa termin. Kortet kommer att delas ut på respektive skola vid höstterminens start.

För elever på Alléskolan som är folkbokförda i andra kommuner men inom Örebro Län gäller följande: ni behöver inte göra någon ansökan om ett nytt gymnasiekort. Kortet kommer att delas ut på Alléskolan vid höstterminens start.

För elever på Alléskolan som är folkbokförda utanför Örebro Län gäller följande: kontakta din hemkommun för att ansöka om ett gymnasiekort/reseersättning inför nästa termin. Ni kommer inte att erhålla något gymnasiekort på skolan.

Information på Alléskolans hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2021-05-24