Nu är den nyrenoverade
Närlundahallen avbockad och klar

Avbockning Närlundahallen

Efter ett drygt halvårs renovering öppnade Närlundahallen åter i början av november. Onsdagen den 17 november skedde avbockning av den nyrenoverade hallen av eleven Axel Öst och idrottsläraren Patrik Grönlund.

Ny fasad, helrenoverade omklädningsrum med duschutrymmen och nytt innertak är några av nyheterna i Närlundahallen. Avbockningen skedde på förmiddagen och med var även kommunstyrelsnes ordförande Caroline Dieker (M), barn- och utbildningsnämndens ordförande Johanna Martin (M) och kultur- och tekniknämndens ordförande Staffan Korsgren (L), som tillsammans delade på invigningstalet

Renoveringen av Närlundahallen är en del i bygget av den nya Närlundaskolan, som ska vara färdig att tas i bruk lagom till höstterminens start 2022. Fram till att skolan är klar kommer de som använder hallen att behöva använda en tillfällig väg för att ta sig in.

Läs mer om den tillfälliga entrén i separat nyhet

Se avbockningen i efterhand på kommunens Youtube-sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2021-11-17