Maxgräns för antal besökare på Återbruket Bumerangen

Tvättar händerna

Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya föreskrifter, allmänna råd och rekommendationer som gäller från och med den 23 december. En del i de nya råden är att det för mässor, marknader, handelsplatser och platser för kultur- och fritidsverksamheter inomhus ställs krav på 10 kvadratmeter per person.

Askersunds kommun har anpassat vad som gäller inom kommunens verksamheter efter de nya rekommendationerna. Följande verksamhet påverkas:

Återbruket Bumerangen kommer från och med den 27 december (första öppna dag efter 23/12) införa en maxgräns som innebär att max 8 personer får vistas i lokalen samtidigt.

Läs mer om vad som gäller från 23 december på Folkhälsomyndighetens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2022-01-03