Vill du vara med och
arbeta för demokratin?

Valsedel lämnas i valurna

Den 11 september 2022 är det val till riksdag, kommun och region och förtidsröstningen inleds den 24 augusti. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som röstmottagare både på valdagen och vid förtidsröstningen. Valnämnden ansvarar för att förordna röstmottagare och alla som förordnas genomgår en obligatorisk utbildning.

Som röstmottagare ska du vara hjälpsam, stresstålig och serviceinriktad. Uppdraget ställer höga krav på noggrannhet, då du ska medverka till att valet genomförs korrekt, tryggt och säkert. För uppdraget som röstmottagare utgår ersättning för arbete vid valet och vid utbildningstillfället.

Välkommen att lämna din intresseanmälan! Det kan du göra via e-tjänsten som du når på https://minasidor.askersund.se Länk till annan webbplats. eller via kontaktuppgifterna nedan:

valnamnden@askersund.se

Askersunds kommun