Minijobbmässa på Smedsgården om några av Sveriges viktigaste jobb!

Äldre spelar boule

Måndagen den 11 april kl 16-18 arrangerar Askersunds kommun minimässa i foajén på Smedsgården i Askersund.

Fokus ligger på semestervikariat inom vård/omsorgsboende, hälso-sjukvård, hemtjänst och funktionsstöd.

Vi söker vårdbiträden, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Vi berättar om och visar upp våra verksamheter inom särskilt boende, hemtjänst och funktionsstöd.

Kom och träffa brukare, medarbetare och chefer! Prova på olika aktiviteter som ”rullstolsrally”, relaxstol, parcyckel, spel och tävlingar. Rondellen premiäröppnar dessutom sitt nya café på Smedsgården och bjuder på fika.

Snabbintervjuer kommer att genomföras på plats – ta med CV! För att jobba hos oss måste du vara 18 år fyllda. Passa på att söka ett arbete som ger bra erfarenheter till ditt CV!

Om du jobbar båda semesterperioderna, åtta veckor, så kan du dessutom få bonus upp till 5 000 kr.

Välkommen att besöka oss på mässan eller att direkt skicka in din intresseanmälan:

www.askersund.se/semestervikariat Länk till annan webbplats.

Affisch, minjobbmässa 8 april Pdf, 8.2 MB, öppnas i nytt fönster.

Uppdaterad: 2022-04-01