• Test av Viktigt Meddelande - externt Läs mer

  • Test av Viktigt Meddelande - externt Läs mer

Meter Television söker deltagare från Askersunds kommun till ny SVT-serie

Är du tillräckligt slug, driven och iskall för att kunna hålla en skatt gömd i två veckor medan spanare letar efter den överallt?

Meter Television, produktionsbolaget bakom "Allt för Sverige", "Mästarnas mästare" och "Sveriges mästerkock" kommer under våren 2019 till Askersund för att spela in ett helt nytt program för SVT.

Är du tillräckligt kall i pressade situationer och är du smart och beräknande nog för att lyckas hålla en skatt undangömd i Askersund under två veckor samtidigt som ett team av erfarna spanare gör allt som står i deras makt för att hitta den? Hur skulle du gå till väga? Och vem skulle du lita på?

SVT och Meter Television letar nu efter deltagare som vill vara med om ett spännande äventyr och som klarar av att hålla sig iskalla under press. Inspelningarna sker under våren 2019 och programserien kommer att sändas i SVT under hösten 2019. Vi söker efter tävlanden i alla åldrar över 18 år bosatta i Askersunds kommun. Du kan antingen söka ensam eller tillsammans med din partner, vän, kollega eller familjemedlem.

OBS! För att kunna medverka i spelet måste du hålla din ansökan hemlig för din omgivning.

Om du är intresserad av att veta mer eller vill anmäla ditt intresse för medverkan, kontakta Meter Television, se kontaktuppgifter i spalten till höger.

OBS! Sista dag för anmälan till programmet är 15 mars!


Sidansvarig: Henrik Olofsson |

Uppdaterad: 2019-02-28