Zinkgruvan Mining re:think 27/9

Inbjudan Zinkgruvan Mining re:think

Zinkgruvan Mining re:think 2022

- ett entreprenörsprogram för Askersund

Tänk om – tänk uppskalning – kom och nätverka för hållbar tillväxt!

Zinkgruvan Mining re:think 2022 är i full gång och den 27 september kl 14.00-17.00 är alla välkomna till Sjöängen i Askersund för att delta oavsett om du deltagit i prorgrammet tidigare eller ej till en eftermiddag fylld med inspiration och kunskap.

Program 27 september kl 14.00-17.00:

Seminarium & utdelning av re:think-finansiering 2022!

Inspirationsföreläsning med Daniel Steinholtz - Låt oss göra affärer som om det FINNS en morgondag


Välkomna till en inspirerande eftermiddag och få orientering i affärsmässig hållbarhet så att du som entreprenör och/eller företagsledare kan avgöra vilken strategisk relevans hållbarhet har för din affär/verksamhet. Affärsmöjligheterna kopplade till att jobba med Agenda 2030 och de 17 globala målen är värderade till över US$12 000 miljarder enligt UNPD. Detta seminarium ger dig praktisk och enkel kick-start i arbetet.

Om Daniel Steinholtz
Daniel Steinholtz är en internationellt erkänd hållbarhetsexpert och tidigare rådgivare åt Regeringskansliet. Med mångårig erfarenhet av affärsmässig coachning och utbildning för både små- och medelstora företag inom hållbarhet driver han idag företaget Allies i Stockholm. Allies hjälper företag och verksamheter accelerera utvecklingen till ett hållbart samhälle som i sin tur kan skapa nya affärsvärden.

Seminariets olika delar:
• Konkreta verktyg i din vardag
• Kunskap om affärsvärden kopplat till hållbarhet
• Praktiska företagscase & innovationsexempel - för ditt företag?
• Investerarkrav, certifieringar & olika upphandlingskrav
• EU-initiativ, globala mål mm.

Askersund som platsvarumärke - Hur bygger vi stolthet tillsammans? Återkoppling och framåtblick från Skärgårdsturen.

Zinkgruvan Mining re:think-finansiering delas ut

Välkommen att anmäla dig här senast 25 september:
Godkännande av användning av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av användning av personuppgifter

Deltagare rethink 2020

Om Zinkgruvan Mining re:think

Zinkgruvan Mining re:think är ett entreprenörsprogram som föddes för tre år sedan. Samhällsansvar är viktigt för Zinkgruvan Mining och när företaget arbetade fram en plan för sitt samhällsengagemang blev det tydligt att satsningar på företagande och entreprenörskap är bland det som ger mest positiva och långsiktiga effekter i närsamhället. Med satsningen på Zinkgruvan Mining re:think vill Zinkgruvan Mining i nära samarbete med Askersunds kommun främja lokalt företagande och entreprenörskap och bygga ett samhälle som är rustat för förändringar.

Programledare och Coach: Anna Andreasson

Anna Andreasson

Annas bakgrund är inom lärande och utveckling men även inom försäljning och marknadsföring. Hon har under de senaste tolv åren främst arbetat med att skapa goda förutsättningar för företagande och företagare, i roller som näringslivsutvecklare, näringslivsstrateg och näringslivs- och utvecklingschef i tre av länets kommuner (Karlskoga, Örebro och Lekeberg). I dessa roller har hon mött många företagare och sett deras behov. Anna har lett många utvecklingsprojekt och är van att koordinera och coacha och leda människor mot egna eller gemensamma mål.

Hon har undervisat och coachat människor i deras utveckling i olika utbildningssystem från gymnasium, folkhögskola till universitet. Senast som lärare vid Örebro universitet i medie- och kommunikationsvetenskap och retorik (kommunikativt och coachande ledarskap). Som verksamhetsledare för Karriärcentrum vid Örebro universitet har hon arbetat med samverkansfrågor och verkat för att bygga broar även mellan studenter och arbetsgivare genom mötesplatser, arbetsmarknadsmässor och karriärcoachning. Anna driver idag Andreasson Consulting AB.

Sidansvarig: Sofia Fredriksson |

Uppdaterad: 2022-09-06