Pallutdelning 11 juni 2022!

Bild på människor som tagit emot Askersundspallar

Välkommen till ett riktigt pallkalas den 11 juni där alla barn födda 2019 till 2021 får en fin Askersunds-pall. Alla berörda får i god tid en personlig inbjudan till denna fest och naturligtvis är även släkt och vänner välkomna!

Pallutdelningen för alla barn i kommunen som födds eller adopteras i kommunen är en uppskattat aktivitet.Traditionsenligt inträffar pallutdelningen i maj månad, för att hinna tillverka och organisera årets pallutdelning flyttas den dock tillfälligt till juni månad.

Detaljerat program för pallutdelningen finns på visitaskersund.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Traditionen att dela ut en träpall till alla nyfödda i kommunen startade 2002 med utdelning till 2001 års barnkull. Pallarna tillverkas vid kommunens arbetsmarknadsenhet och det totala antalet utdelade pallar under åren närmar sig 2000.

Ni som fått en inbjudan till pallutdelningen kan anmäla er antingen vi papperstalongen i inbjuden eller webbformuläret nedan.

Senaste anmälningsdatum fredagen den 29 april.

Ja tack! Vi vill gärna ta emot pallen och kommer till Torgparken lördag 11 juni 2022.Var snäll skriv tydligt och var noga med stavningen på barnets namn! Den stavning ni skriver på anmälan är den stavning som sedan trycks på pallen!
Godkännande av personuppgifter * (obligatorisk)
Godkännande av personuppgifter

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2022-04-20