Skolkonserter

Tisdag 9 april bjuder musikskolans elever övriga grundskoleelever i årkurserna f-5 på konsert!

Veckan innan påsklovet är det dags för årets skolkonserter. Musikskolans elever upp till årskurs 5 har möjlighet att delta i dessa konserter. Under tisdagen bjuds alla kommunens grundskoleelever i klasserna f-5 in till Stora Salongen i Sjöängen för att lyssna på dessa konserter. För elever på ytterskolorna bjuder vi på buss! Så här kommer schemat att se ut:

Måndag 8 april
17:30 - c:a 19:00 - Repetition för alla medverkande elever. Vi kommer att börja repet med de låtar som flest medverkar på. Det innebär att de som inte är med på så många låtar kommer att kunna åka hem tidigare när de är klara.

Tisdag 9 april
08:15 - Samling i Stora Salongen för alla medverkande elever på den första konserten. Medverkande elever från Åsbro och Rönneshytta som inte kan ta sig till Sjöängen själva kan åka buss med sin klass.

08:50 - Konsert för Åsbro, Rönneshytta och Närlundaskolan åk 3-5.

10:00 - Konsert för Åmmeberg, Snavlunda, Hammar och Närlundaskolan åk f-2.

18:00 - Samling för medverkande elever inför offentlig konsert.

18:30 - Offentlig konsert, alla välkomna! Fritt inträde!

Varje konsert tar c:a 45 minuter.

Vissa elever medverkar endast på den konsert där deras klass är där och lyssnar och de kan då åka buss till och från Sjöängen med sin klass. För medverkande elever från Åsbro och Rönneshytta som är med på båda konserter ordnas det buss tillbaka till respektive skola efter den andra konserten.

Sidansvarig: Andreas Strömbäck |

Uppdaterad: 2019-03-29