Information gällande musikskolans konserter VT-2020

Med anledning av den oro som finns för smittspridning av Coronaviruset har Norra Vätterns Musikskola idag beslutat att inte genomföra de konserter som är planerade till den närmaste tiden.

Med anledning av den oro som finns för smittspridning av Coronaviruset har Norra Vätterns Musikskola idag beslutat att inte genomföra de konserter som är planerade till den närmaste tiden. Detta berör repetition och skolkonserter den 30-31 mars, samt ”Torsdagar på Sjöängen” den 2 april. De skolkonserter som är planerade till dagtid för grundskolan kommer att ställas in. Många elever har lagt ner mycket jobb inför dessa konserter och därför hoppas vi att den offentliga skolkonserten, samt ”Torsdagar på Sjöängen”, ska kunna genomföras mot slutet av terminen.

Askersunds kommun följer utvecklingen av coronaviruset tillsammans med berörda myndigheter och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. På www.askersund.selänk till annan webbplats hittar du samlad och uppdaterad information och länkar om det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19.

Sidansvarig: Andreas Strömbäck |

Uppdaterad: 2020-03-17