Vill du driva café och informationsdesk på Sjöängen?

Är du intresserad av att driva café och informationsdisk på Sjöängen? Nu kan du lämna in en intresseanmälan till oss senast den 20 maj.

Syftet med ett café och en informationsdisk på Sjöängen är att skapa en levande och engagerande miljö där människor kan mötas naturligt och njuta av kultur och fritid samt att möten mellan människor främjas.

Förväntan på den som driver café/informationsdesk

  • Öppet dagligen med regelbundna öppettider, gärna över lunch. På måndagar öppet till klockan 18 då även biblioteket har öppet.
  • Även samtidigt reception för huset, viss service för mötesgäster och biljettkassa.
  • Färdigt caféutbud eller enklare caféutbud (det är inte möjligt att baka på plats).
  • Mindre kök med kyl, frys och spis finns. Försäljningsdisk, kassasystem och möbler ingår. Utemöbler kan diskuteras.

Om Sjöängen

Sjöängen invigdes 2016 och består av en kulturhusdel och en skoldel (Sjöängsskolan). Caféet på Sjöängen ligger i kulturhuset och fungerar även som husets reception, mötesservice och biljettkassa.

Från och med februari 2024 huserar även Statens servicecenter i foajén och hjälper invånarna.

 

Hyra

Verksamheten förväntas leverera tjänster åt hyresvärden Sjöängen/Askersunds kommun. Askersunds kommun ser det som viktigt att hyreskostnaden marknadsanpassas vilket även gäller ersättning för de tjänster Askersunds kommun önskar erhålla.

Skicka in en intresseanmälan senast 20 maj 2024

Skicka in din intresseanmälan till Daniel Eriksson (se nedan) senast 20 maj 2024. I intresseanmälan beskriver du din verksamhet/företag med namn och organisationsnummer. Beroende på antalet intresseanmälningar kan processen gå vidare via enskilda diskussioner med intressenter eller vidare till en direktupphandling.

Kontakt

Malin Straubhaar, samordnare reception/servering, 0583-813 40, malin.straubhaar@askersund.se

Daniel Eriksson, förvaltningschef kultur, evenemang och fritid 0583-811 71, daniel.eriksson@askersund.se