Visitaskersund.se nominerad till pris för bästa marknadsförande webbplats!

Igår presenterades de nominerade i Sitevision Awards, där nyproducerade hemsidor som skapats med hjälp av systemet Sitevision tävlar om priser i tre kategorier. I kategorin ”Bästa marknadsförande webbplats” är Visitaskersund.se en av fyra nominerade finalister.

– Det är superkul att få ett sådant här kvitto på att allt arbete som lagts ner på nya Visitaskersund.se har gett gott resultat. Nya Visitaskersund.se är en modern och kreativ hemsida där inspiration till besökarna fått större utrymme än tidigare. Vi är otroligt glada över den här nomineringen, säger Claudia Lewandowski, besöksnäringsutvecklare, som arbetar med Visit Askersund tillsammans med besöksnäringsstrategen Jens Radmann.

– Turismen och våra besökare är en väldigt viktig del av näringslivet i Askersunds kommun. Det som är basen för våra besökare är ju också vardagsrummet för våra invånare och det är i den kontexten vi arbetar med våra platser. Vi är så klart glada över att det arbete vi gör i kommunen med våra digitala kanaler uppmärksammas på det här sättet, säger Caroline Dieker (M), kommunstyrelsens ordförande.

Vem som belönas med Sitevision Award avgörs på tisdag den 17 oktober i samband med Sitevision-dagarna i Örebro. Övriga nominerade i klassen är Gymnastik- och idrottshögskolan, Tormek och Green Cargo.

Arbetet med nya Visitaskersund.se har gjorts i samarbete med konsulten Consid.