Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2020-04-03
  Fritidspedagoger till Askersunds kommun
  Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem, alternativt har en annan utbildning med inriktning mot barn och utbildning. Du samverkar med vårdnadshavare och personal på förskola, fritidshem och skola och driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna.

  Som fritidspedagog i Askersunds kommun består arbetsuppgifterna av att planera, genomföra samt skapa en trygg och lärorik miljö utifrån läroplanen där eleverna, deras lärande och utveckling står i centrum. Som fritidspedagog har du ansvar både enskilt och tillsammans med arbetslaget för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Du känner dig trygg i din yrkesroll och genom lust, mod och engagemang i ditt arbete sätter du elevernas trygghet och kunskapsutveckling i fokus.

  Du kommer i ditt arbete att delta i nätverksträffar för all personal inom fritidshemmet, dels inom ditt rektorsområde, dels i hela kommunen.

  Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv. Som ett led i detta får du friskvårdsbidrag varje år.

  Läs mer
 • 2020-03-30
  Norra Bergen/Smedsgården
  Arbetet på särskilt boende innebär att tillgodose den enskildes behov av personlig omvårdnad och service. Arbetsuppgifterna är vård och omsorg utifrån varje boendes individuella behov.
  Läs mer
 • 2020-03-30
  Extra medarbetare till Askersunds kommun
  Askersunds kommun söker nu extra personal under pandemiutbrottet.
  Vi söker dig som med kort varsel kan hoppa in och arbeta inom kommunens verksamheter; äldrevård, hemtjänst och särskilt boende, funktionsstöd, måltidsverksamheten samt inom städverksamheten.

  Vi söker dig med ett genuint intresse för att på olika sätt arbeta med människor. Har du en vårdutbildning sedan tidigare eller om du just nu är studerande inom omvårdnadsprogrammet, sjuksköterske- eller läkarprogrammet är det extra intressant för oss. Skriv vilken utbildningsbakgrund du har i det personliga brevet.

  Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheterna.

  Vi ser fram mot att få din ansökan!

  Läs mer
 • 2020-03-17
  Stödassistenter till gruppboenden inom Funktionsstöd
  Som stödassistent är din uppgift att planera, dokumentera, genomföra och utvärdera verksamhetens arbete, t ex individuella genomförandeplaner och rutinbeskrivningar. Du stödjer brukaren i det dagliga livet utifrån behov och individuella mål.

  Tillsammans med kollegor arbetar du utifrån ett strukturerat och pedagogiskt arbetssätt. Du samverkar även med andra yrkesprofessioner och utför via delegation medicinska, rehabiliterande och habiliterande insatser samt läkemedelshantering. Serviceuppgifter som städning, tvätt, fritidsaktiviteter och inköp ingår också i det vardagliga arbetet. Du samverkar med anhöriga samt god man/förvaltare enligt gällande rutin.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22