Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2020-07-09
  Sjöängsskolan 7-9 söker lärare i idrott och hälsa
  Som lärare förväntas du planera och genomföra undervisning av god kvalitet. En del av detta är att ge alla elever den återkoppling de behöver för att förstå och förhålla sig till sin kunskapsutveckling. Du kommer att ingå i ämneslag där du utvecklar din undervisning tillsammans med kollegor.

  Till arbetsuppgifterna kan även andra sedvanliga läraruppgifter som till exempel mentorskap kan ingå. Vi förutsätter att du i ord och handling förmedlar en positiv människosyn präglad av humanistiska och demokratiska ideal. Detta är en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt gemensamma uppdrag och arbete för att alla elever ska nå så lång som möjligt i sin kunskapsutveckling.


  Denna annons avser en tjänst i idrott och hälsa i kombination med ett eller flera ämnen.

  Läs mer
 • 2020-06-25
  Förskollärare/pedagoger till förskolor på Södra området
  Vi söker dig som är förskollärare - pedagog, som tycker om att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Som medarbetare inom södra området vidareutvecklar du tillsammans med kollegor verksamheten så att barnen får de bästa förutsättningar för utveckling och lärande.
  Vi ser gärna att du har intresse, kunskaper och engagemang inom områdena musik, rörelse och kreativt skapande.

  Läs mer
 • 2020-06-22
  Personlig assistent
  Som personlig assistent är din uppgift att stödja den assistansberättigade personen i det dagliga livet utifrån dennes behov. Du samverkar med andra yrkesprofessioner och på delegation utför du medicinska, rehabiliterande, habiliterande insatser samt läkemedelshantering. Du hjälper personen med omvårdnad och hjälp vid förflyttningar. Då arbetet som personlig assistent innebär ensamarbete bör känna dig trygg med detta.
  Läs mer
 • 2020-06-16
  Grundskollärare till Närlundaskolan i Askersund
  Tjänsten innefattar mentorskap.


  Som pedagog förväntas du arbeta för att främja varje elevs optimala möjlighet att lyckas och i ditt arbete har du ambitionen att eleverna ska uppnå goda studieresultat. Du ska ge eleverna det stöd, stimulans och hjälp som de behöver i sin utveckling. Vi ser gärna att du har en god social förmåga och kan bedriva undervisningen på ett individualiserat och flexibelt sätt för att möta elevernas olika sätt att lära. Du förväntas att ha ett engagemang och är en tydlig ledare som skapar trygghet samt är en god förebild för eleverna.

  Läs mer
 • 2020-06-12
  Ledsagare med teckenspråk
  Att följa person med funktionsvariation i dennes fritidsaktiviteter.
  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22