Lediga jobb i Askersunds kommun

Bild på sjuksköterska

Här hittar du våra lediga jobb

Arbetsgivaren Askersunds kommun har ca 900 anställda delat på ca 145 olika yrken.Vi är en arbetsgivare som vill vara nytänkande och vill hitta vägar till att möjliggöra balans mellan arbete och fritid. Vi vill utvecklas tillsammans med engagerade medarbetare som känner stolthet över det vi gör!

 

 • 2020-09-14
  Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Närlundaskolan
  Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du samverkar med vårdnadshavare och personal på fritidshem och skola och driver en verksamhet som hjälper barnen att bli trygga, kreativa och nyfikna.

  Som fritidspedagog på Närlundaskolan består arbetsuppgifterna av att planera, genomföra samt skapa en trygg och lärorik miljö utifrån läroplanen där eleverna, deras lärande och utveckling står i centrum. Som fritidspedagog har du ansvar både enskilt och tillsammans med arbetslaget för den pedagogiska verksamheten på fritids. Du känner dig trygg i din yrkesroll och genom lust, mod och engagemang i ditt arbete sätter du elevernas trygghet och kunskapsutveckling i fokus.

  Du kommer i ditt arbete att delta i nätverksträffar för all personal inom fritidshemmet, dels på Närlundaskolan, dels i hela kommunen.

  Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv. Som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

  Läs mer
 • 2020-09-11
  Undersköterskor till Askersunds nya vård och omsorgsboende
  • Omvårdnad och service
  • Upprätta, följa upp och utvärdera genomförandeplaner.
  • Du arbetar med kontaktansvar och ett nära teamarbete.
  • Dokumentation och använda digitala verktyg
  • Utföra hälso- sjukvårdsuppgifter enligt ordination utifrån delegering.
  • Rehabiliterande insatser
  • Samverka mellan professioner och i utvecklingsarbete

  Läs mer
 • 2020-09-10
  TIMVIKARIER till vård och omsorg
  Askersunds kommun söker nu timvikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom vård-och omsorg.

  Vi söker undersköterskor och vårdbiträden med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling.

  Vi söker medarbetare både till hemtjänst och särskilt boende, bl a till vårt toppmoderna boende Smedsgården i Askersund som invigdes nyligen.

  Vi använder oss av IT-systemet Timecare Pool där du själv anger när du kan och vill arbeta och där du kan anmäla intresse för olika vikariat. Vi skickar även ut förfrågningar om arbete via SMS. Verksamhetens vikariebeställningar och din tillgänglighet matchas sedan ihop av IT-systemet efter olika prioriteringar.

  Vi ser fram mot att få din ansökan!

  Läs mer
 • 2020-09-08
  Grundskollärare F-6, Norra rektorsområdet
  Vi söker nu grundskollärare år 1-6 till Norra rektorsområdet i Askersund.

  Norra rektorsområdet består av två F-6 skolor i Åsbro och Rönneshytta.

  I din roll som lärare hos oss arbetar du nära dina kollegor med en strävan efter att alla elever ska nå kunskapsmålen och känna glädje och trygghet i skolan. Du är en tydlig ledare och en flexibel person, öppen för nya idéer. Du gillar att dela med dig av dina egna ideér och erfarenheter. Du kan kritiskt granska och tillämpa metoder för att bedöma kunskapsutvecklingen hos eleverna.

  I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.

  Du kommer att få möjlighet att medverka på ämnesnätverksträffar på norra rektorsområdet samt kommungemensamma nätverksträffar.

  Läs mer
 • 2020-09-07
  Undersköterska/Vårdbiträde
  Att utföra vård- och omsorg till brukare i ordinärt boende, hemtjänst. De insatser som utförs är beviljade både enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och Sjukvårdslagen.
  Läs mer
 • 2020-09-07
  Undersköterska/Vårdbiträde
  Att utföra vård- och omsorg till brukare i ordinärt boende, hemtjänst. De insatser som utförs är beviljade både enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och Sjukvårdslagen.
  Läs mer
 • 2020-08-31
  Arbetsterapeut
  Som arbetsterapeut i kommunen kommer du att arbeta utifrån Hälso- och sjukvårdens intensioner och kommunens mål och riktlinjer. Här arbetar arbetsterapeuter och sjuksköterskor i team tillsammans med övrig personal med vårdtagaren i centrum.
  Vi är en liten grupp arbetsterapeuter, 7 st, med mycket gott samarbete.

  Du kommer att arbeta främst med LSS, Funktionsstöd och särskilt boende men även hemtjänst och primärvårdens patienter.

  Arbetsterapeutens uppgifter är bland annat:
  - Arbetsterapeutiska bedömningar, rehabilitering och hjälpmedelsförskrivning.
  - Medverka vid vårdplaneringar och teamträffar.
  - Handledning av personal.
  - Datadokumentation i Procapita+.
  Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

  Läs mer

Sidansvarig: Lars-Ivar Jansson |

Uppdaterad: 2018-05-22