Jobb- och utbildningsmässa, mötesplats för företag och jobbsökande 2/3

Kvinna med kikare

Torsdag 2 mars kl 16.00-18.30 i Sjöängens foajé, Askersund är det dags igen för tidgare års succé med lokal jobbmässa! I år är det dessutom 5-årsjubileum! Det är självklart gratis att vara med både som utställare och besökare! I år erbjuder våra utställare över 200 olika jobb, både sommarvikariat och tillsvidaretjänster. På årets mässa träffar du även flera olika utbildningsaktörer som tipsar om flera olika möjligheter till vidareutbildningar! Listan på utställare uppdateras löpande så fler jobb och utbildningsmöjligheter kommer det att bli.

Syfte med mässan
Många företag upplever svårigheter med att rekrytera och hitta rätt kompetens. Många människor saknar direktkontakt med arbetsgivare som skulle kunna generera i ett jobb… Syftet med mässan är att skapa en mötesplats där företag och jobbsökande kan träffas och få möjlighet att få en direktkontakt helt enkelt! Besökare ska även få inspiration till olika utbildningsmöjligheter!

Hur går det till?
Mässan kommer att vara i foajén i Sjöängen där utställande företag kommer få ha ett bord och sen ta med det material, rollups osv som man önskar och sen är det fritt för alla besökare att gå runt och knyta nya kontakter!

Det kommer att vara drop in under kvällen för besökare där alla är välkomna att komma för att skapa nya kontakter!

Vilka arrangerar?
Askersunds kommun tillsammans med våra företagsorganisationer Företagarna, Askersund i Centrum och LRF.

Välkommen!

-------------------------------------------

Information och anmälan för dig som utställare:

Vilka kan vara utställare?
Alla lokala företag, stora som små och som erbjuder sommarvikariat eller tillsvidare tjänster är varmt välkomna att delta som utställare helt kostnadsfritt!

Är du företagare och söker samarbetspartners/konsulter eller en organisation/företag som erbjuder utbildningar så är ni också varmt välkomna att delta som utställare!

Mässan kommer att vara i foajén i Sjöängen där utställande företag kommer få ha ett bord och sen ta med det material, rollups osv som man önskar. Utställande företag skall vara på plats senast kl 15.30 och vi kommer ha en gemensam samling och uppstart 15.45. OBS! Det är kostnadsfritt att delta som utställare.

Alla som vill vara utställare anmäler sig senast 28 februari till Sofia Fredriksson på tel 0583-81030 eller sofia.fredriksson@askersund.se. Anmäl dig så tidigt som möjligt så ökar chanserna att ditt företag hinner synas i marknadsföringen att just ni finns på plats!

Sidansvarig: Sofia Fredriksson |

Uppdaterad: 2023-02-27